Landelijke Opschoondag 24 maart 2018

Landelijke Opschoondag 24 maart 2018.

Op zaterdag 24 maart hebben wij samen met de buurtvereniging weer meegedaan aan de jaarlijkse Opschoondag. Net als andere jaren was het een geslaagde middag. Het was prima weer om al wandelend onze buurt op te schonen. Maar liefst 23 kinderen en 15 volwassenen hebben meegeholpen om alle zwerfafval te verzamelen. We liepen in vijf groepjes door de hele buurt. Vooral blikjes, plastic en glazen flesjes, lege sigarettenpakjes, plastic zakjes, sigarettenpeuken en papier werden door de kinderen met knijpers opgeraapt en in zakken gedaan. We hadden op het einde 20 zakken vol. De kinderen hebben heel goed hun best gedaan!

Na afloop kregen de kinderen allemaal een gratis softijsje van Lang Ons in de Sniederslaan, en daarna was er voor iedereen ranja, koffie of thee met cake. Toen de kinderen weer naar huis gingen, was er voor hen nog een snoepzak en een tegoedbon voor iets lekkers.

Maar eerst was er door wethouder Van der Hout nog de trekking van de Afvalbingo, een cheque voor een barbecue ter waarde van € 500,–. Twee jaar geleden won onze buurt deze prijs. Dit jaar ging die naar Buurtvereniging Raepeweijer in Hapert.

Wij willen alle deelnemers heel erg bedanken voor hun medewerking,
Team Buurtpreventie en Buurtvereniging ‘t Pleintje.

Reacties zijn gesloten.